İhsan Demirtaş İlkokulu

WEB https://ihsandemirtasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mah 416 Sk. No1 Ceyhan/Adana
VİZYON : 0" Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında;çağdaş, adaletli, onurlu, dürüst ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek. " Topluma karşı sorumlu ve engin bir dünya görüşüne sahip , yapıcı özelliklerle donanmış, ülkesine, milletine ve insanlığa yararlı, sürekli gelişen aydın bireyler hazırlamak; " Öğrenci-Veli-Öğretmen ilişkisini sürekli canlı tutup, çağın yeniliklerini takip ederek bilimsel bir eğitim vermek. " Yeniliği ve değişimi sürekli destekleyen, demokratik, çağdaş ve katılımcı bir yapıya sahip kurum kültürü sağlamak, örnek, öncü , başarılı ve model bir kurum olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendine güvenen sağlıklı kararlar alabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak,daha akılcı ve mantıklı davranmaları, düşünmeyi ve düşünceden yararlanmaları sağlamak, yaşam kalitelerini arttırmak okulumuzun görevleri arasındadır. Ulu Önder Atatürk´ün ‘Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak’ ve "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İlkokul kademesi Normal Eğitim Okul Öncesi İkili
Saatler : İlkokul Kademesi:08:30-14:10 Okul Öncesi : Sabahçı Devresi 07:30-12:30 Öğlen Devresi: 12:40-17:40
Isınma : Klima